--> У МОЗ пояснили, як перервати самоізоляцію | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У МОЗ пояснили, як перервати самоізоляцію

5
-5
У МОЗ пояснили, як перервати самоізоляцію
Як повідомляє Укрінформ, про це на брифінгу сказав міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

"Якщо людина перебуває на самоізоляції і закінчуються 14 днів самоізоляції, то їй не потрібно здавати тест ПЛР, якщо немає симптомів коронавірусної хвороби. Це стосується всіх без винятку, в тому числі і дітей, які зараз із класами перебувають на самоізоляції. Окрім того, на 8-ий день людина може самостійно здати тест ПЛР, щоб перервати самоізоляцію, це середній термін інкубаційного періоду. Але це вона робить за власний кошт”, - сказав Степанов.

Міністр нагадав, що в Україні існує чіткий алгоритм тестування на коронавірус. Згідно з ним, громадянин, який має симптоми ГРВІ, мусить повідомити про це свого сімейного лікаря.

Той, залежно від стану пацієнта та симптомів, має викликати мобільну бригаду для взяття зразків на тестування ПЛР. Залежно від результату та стану пацієнта його або госпіталізують, або він перебуватиме вдома, на амбулаторному лікуванні із супроводом сімейного лікаря.

Водночас ПЛР-тестування проводиться всім пацієнтам, які були госпіталізовані з діагнозом "пневмонія", зауважив керівник МОЗ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю ТВ!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно руководству страны. А мы это кушаем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте лишние, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную новость, которая касается каждого из нас: https://myukraina.com.ua/finansy/zarplata/zarplata-shaxtera-v-ukraine.html
Відповісти
Как и многие наши соотечественники искал как поехать в Польшу и заработать денег.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много фильмов на Ютубе, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вариантов для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом жизни в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/rabota/rabota-v-polshe-na-zavode-volkswagen.html
Відповісти
Вы действительно понимаете что происходит в Украине?!
Мне кажется нам подсовывают какие то не настоящие новости и мы часто не получаем статьи из первоисточника.
Перебрав кучу источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где видно что СМИ дают хоть какую то картину жизни в которой пребываем.
Очень важно в наше время отбирать реальные средства массовой информации.
Вот еще одна топовая статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю ТВ Ящик!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно правительству. А мы это потребляем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте лишние, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/novosti/rozygrysh-grin-karty-2017-v-ukraine.html
Відповісти
Занимаюсь оздоровлением уже более 10 лет.
И вот недавно прочитал информацию что пчелопродукты очень нужны и отлично укрепляют иммунитет.
Перечитав массу информации на сайте http://www.pchelandiya.net/, я узнал много полезного для себя.
А так же нашел большое количество народных рецептов на основе пчелопродуктов.
Вот кстати несколько хороших статей: http://www.pchelandiya.net/pilca/1202-pchelinaya-pylca-pri-diabete-kak-prinimat.html
http://www.pchelandiya.net/pilca/891-kak-prinimat-pchelinuyu-pylcu.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-matochnum-molochkom/725-lechenie-zabolevanij-serdca-i-sosudov-matochnym.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/186-pri-perelomax-i-zabolevaniyax-kostej-i.html
http://www.pchelandiya.net/

Думаю Вам будет полезно...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні