--> СБУ затримала злочинців у центрі Одеси: під час стрілянини поранені двоє людей (відео) | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

СБУ затримала злочинців у центрі Одеси: під час стрілянини поранені двоє людей (відео)

0
1
СБУ затримала злочинців у центрі Одеси: під час стрілянини поранені двоє людей (відео)
Співробітники Служби безпеки заявили, що затримали двох зловмисників, які вчинили стрілянину в центрі Одеси. ЗМІ повідомляють, що правоохоронці проводили спецоперацію.

Пише Українська правда.

У відомстві зазначають, що співробітники СБУ затримали зловмисників, які влаштували стрілянину в центрі Одеси. Під час стрілянини кулі влучили навіть у вікна протилежного будинку. Відомо, що влаштували її вихідці з кавказького регіону. Двоє з них отримали поранення.

За інформацією правоохоронців, учасники стрілянини належать до одного з організованих злочинних угрупувань регіону.

Пресслужба СБУ на сторінках соцмереж не повідомляє про спецоперацію.

Як повідомили "Думській" джерела в правоохоронних органах, співробітники СБУ з відділу, що займається протидією організованій злочинності, зіткнулися із злодіями.

Злодії дістали травматичні пістолети і відкрили вогонь. Оперативники почали відстрілюватися та поранили двох. На місце прибула поліція, яка одягла наручники на представників кримінального світу.

У пресцентрі СБУ "Думській" повідомили, що це була спецоперація, і співробітники відомства "затримали зловмисників, які влаштували стрілянину в центрі Одеси".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні