10 мільйонів отримає Волинь на житло для сиріт

0
-3
10 мільйонів отримає Волинь на житло для сиріт
Бюджету області передбачили субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування в сумі 10,468 мільйона гривень.

Пише Волинь онлайн.

Проект розпорядження голови ОДА щодо розподілу цих коштів розглянула сьогодні постійна комісія обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики.

За інформацією із Пояснювальної записки, кошти пропонується розподілити розподілено, згідно із сформованим загальним списком дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, відповідно до черговості взяття на квартирний облік за місцем походження та з урахуванням обсягу грошової компенсації, визначеного відповідно до пункту 14 Порядку, затвердженого зазначеною вище постановою Кабінету Міністрів України.

За рахунок коштів субвенції планують виплатити грошову компенсацію 23 дітям, які взяті на квартирний облік у 2014 (7 чол), у 2015 ( 1 чол.), 2016 (6 чол.), 2017 (4 чол.), 2018 (5 чол.) роках.

Частина коштів субвенції обсягом 372 001,5 гривні залишається нерозподіленою між місцевими бюджетами у зв’язку з недостатністю суми для виплати грошової компенсації та планується до розподілу за окремим рішенням обласної комісії за наявності відповідних фінансових ресурсів та пропозицій місцевих комісій щодо співфінансування придбання житла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні