Хасиди відійшли від Українського кордону, але залишили купу сміття

2
-8
Хасиди відійшли від Українського кордону, але залишили купу сміття
Всі іноземці-паломники полишили територію поряд лінії кордону України з Білоруссю навпроти пункту пропуску "Нові Яриловичі" в Чернігівській області.

Пише Українська правда.

Деталі: Дейнеко зустрівся з керівниками підрозділів Нацполіції та Нацгвардії, які постійно перебували на кордоні разом з силами прикордонного відомства. Він обговорив поточну ситуацію та подальшу координацію дій між правоохоронцями.

Голова ДПСУ подякував прикордонникам, поліцейським та гвардійцям за належне виконання поставлених завдань щодо недопущення провокацій на кордоні, підтримання прикордонного режиму і режиму в пункті пропуску.

Водночас речник ДПСУ Андрій Демченко роз’яснив, що пункт пропуску поновить свою роботу тільки у відповідності до нового рішення уряду.

Як свідчать фотографії прикордонників, паломники залишили по собі гори сміття.

На уточнююче запитання УП стосовно, хто має прибирати цей непотріб, Демченко зазначив, що все це відбувалося з білоруського боку кордону, тому вирішувати має суміжна сторона.

Паломники перебували на цій ділянці кордону з 14 вересня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви ще не бачили, що робиться в Умані після них. А в Умані між іншим хоча б сміттєві урни є. Так от не царське то діло прибирати за собою.
Хай гої прибирають.
Відповісти
То родичi парашенкв та зеленмана
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні