--> Скільки людей в Луцьку голосуватимуть за місцем фактичного проживання? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скільки людей в Луцьку голосуватимуть за місцем фактичного проживання?

0
6
Скільки людей в Луцьку голосуватимуть за місцем фактичного проживання?
Процедура зміни виборчої адреси за новим алгоритмом діяла із 1 липня, і здійснити її можна було до 10 вересня. На Волині громадяни були неактивними у питанні зміни виборчої адреси.

Пише Волинські новини.

Правом зміни виборчої адреси на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня, скористалося 849 волинян, котрі проживають за межами регіону. Водночас 222 мешканці Волині, прописані за її межами, змінили свою виборчу адресу на Волинську область. Такі дані опублікували на сайті Державного реєстру виборців.

У 21 волинській громаді були звернення громадян щодо зміни виборчої адреси. Найбільше таких звернень надійшло до Луцької міської громади та Турійської селищної. Таким чином 528 осіб змінили виборчу адресу в межах області.

В межах однієї територіальної громади на іншу виборчу адресу змінив 381 волинянин.

У межах районів ситуація виглядає наступним чином: у Луцькому районі найбільша кількість змін стосується Луцької міської громади, проте є дві громади, у яких виборці зверталися лише щодо вибуття.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні