--> "Я втратив усіх своїх друзів" - Трамп зробив відверте зізнання | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

"Я втратив усіх своїх друзів" - Трамп зробив відверте зізнання

0
3
"Я втратив усіх своїх друзів" - Трамп зробив відверте зізнання
Перемога глави США Дональда Трампа на президентських виборах 2016 року вплинула на його соціальне життя та залишила без друзів.

Про це він сказав на агітаційному мітингу у штаті Вісконсин в четвер, 17 вересня, повідомляє The Independent.

"Я втратив усіх своїх друзів через свій статус. Вони були вільними. Вони були чудовими. Я не п'яниця, але вони могли сісти зі мною й випити що завгодно. Тепер вони більше не можуть це зробити", - поскаржився Трамп.

Він припустив, що "повага до посади" ускладнює підтримку дружніх стосунків і тепер йому доводиться "покладатися на членів Конгресу", які замінили йому друзів.

"Раптом я стаю президентом США, і тепер вони мені телефонують: "Містер президент, сер, не хочете якось зустрітися?" Я кажу: "Розслабся і клич мене просто Дональдом, ми знайомі 30 років", - додав Трамп.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні