--> 11-річний хлопчик помер під час конкурсу "хто більше вип'є" | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

11-річний хлопчик помер під час конкурсу "хто більше вип'є"

0
0
11-річний хлопчик помер під час конкурсу "хто більше вип'є"
Загиблий хлопчик навчався в школі, проте після початку пандемії він став алкоголіком.

В африканському місті Мзімба, Республіка Малаві, 11-річний хлопчик помер під час змагання «хто більше вип'є». Про це повідомляє видання Daily Voice.

У конкурсі було кілька вікових категорій: до 14 років, до 21 року і дорослі. Переможцю обіцяли 20 тисяч малавійських квач (майже 750 гривень). Хлопчик випив п'ять пляшок качасу - нелегального традиційного дистильованого пива.

Однак у фіналі конкурсу він впав замертво. Свідок події, Еммануель Чирва, стверджує, що всі учасники змагання зобов'язані внести внесок в тисячу Малавійських квач і поїсти перед початком змагань.

"Він умів пити. І помер не через те, що нічого не з'їв перед конкурсом. Щось тут нечисто", - зазначив він. Місцевий співробітник служби захисту дітей Шанкс Нкхата заявив, що збирається звертатися до місцевої влади з вимогою заборонити виробництво качасу.

За його словами, загиблий хлопчик навчався в школі, проте після початку пандемії він став алкоголіком. Качасу, як правило, варять з кукурудзи, але можуть виготовляти і з проса, фруктів або бананової шкірки. Під час варіння в напій додають пивні дріжджі і джерела вуглеводів, наприклад, кукурудзяне лушпиння. Після повного бродіння продукт переганяють. Напій містить від 20 до 30 відсотків етанолу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні