--> На Волині перерозподілять гроші для медзакладів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині перерозподілять гроші для медзакладів

0
5
На Волині перерозподілять гроші для медзакладів
На засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики депутати розглянули проєкт розпорядження голови ОДА "Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2020 рік".

Зокрема, пропонують підтримати клопотання управління охорони здоров’я ОДА про перерозподіл бюджетних призначень на 2020 рік, – повідомляє облрада.

"У зв’язку з необхідністю забезпечення киснем хворих на COVID-19 є потреба у збільшенні видатків бюджету розвитку спеціального фонду за бюджетною програмою 0712020 "Спеціалізована стаціонарна медична допомога населенню" на капітальний ремонт системи лікувального газозабезпечення відділень КП "Волинська обласна інфекційна лікарня" в сумі 500 000 гривень.

Такі зміни проводяться за рахунок зменшення витрат на придбання медикаментів для боротьби з COVID-19 по КПКВК 0712010 "Багатопрофільна стаціонарна медична допомога населенню" (КП "Волинська обласна клінічна лікарня")", – йдеться у пояснювальній записці до проєкта розпорядження.

Крім того, перерозподіляються кошти, що були вивільнені внаслідок виділення для області з державного бюджету субвенції на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров’я згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2020 року № 250 щодо КП "Волинське обласне патологоанатомічне бюро" в сумі 2 500 000 гривень. Зазначений фінансовий ресурс спрямовується КП "Волинська обласна психіатрична лікарня м. Луцьк" для забезпечення видатків на оплату праці працівників цього комунального підприємства.

Депутати підтримали цей проєкт розпорядження.

Крім цього, комісія погодила проєкт розпорядження голови ОДА "Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2020 рік", яким передбачено забезпечення виплати заробітної плати працівникам КП "Волинський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки".

Йдеться про 500 тис. грн. Такі зміни проводяться за рахунок зменшення витрат на придбання медикаментів для боротьби з COVID-19 по КПКВК 0712010 "Багатопрофільна стаціонарна медична допомога населенню" (КП "Волинська обласна клінічна лікарня").
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні