--> На Волині за нехтування стихійного сміттєзвалища притягнуть до відповідальності сільраду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині за нехтування стихійного сміттєзвалища притягнуть до відповідальності сільраду

0
4
На Волині  за нехтування стихійного сміттєзвалища притягнуть до відповідальності сільраду
Під час рейдової перевірки у Луцькому районі екоіспектори Державної екологічної інспекції у Волинській області виявили стихійне сміттєзвалище. Про це повідомляє пресслужба установи, пише agronews.ua.

Екоінспектори проведуть позапланову перевірку Липинської сільської ради для того, щоб встановити кому належить земельна ділянка, де знаходиться стихійне сміттєзвалище.

Після проведення перевірки винних осіб притягнуть до адміністративної відповідальності за статтею 82-1 та статтею 82 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також інспектори ДЕІ у Волинській області видадуть припис відповідному власнику території зі сміттєзвалищем на його ліквідацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні