Volkswagen продає Bugatti?

0
0
Volkswagen продає Bugatti?
Історія бренду Bugatti нараховує більш ніж 110 років.

Пише Главком.

Видання Сarmagazine заявило про продаж бренду Bugatti хорватському виробнику електричних спорткарів Rimac. Журналісти посилаються на джерело у компанії Volkswagen, якій належить Bugatti.

Зазначається, що керівництво Volkswagen вже схвалило угоду, але ще немає схвалення на продаж від наглядової ради компанії.

Фактично, частина Bugatti буде належати VW Group навіть після ймовірного продажу компанії, – справа у тому, що Porsche, яка також належить концерну VAG, володіє 15,5% акцій Rimac.

Крім Bugatti, джерела також натякнули на можливий продаж Lamborghini, Seat, Italdesign і Ducati, якими зараз володіє Volkswagen. Згідно з новим звітом, компанія вже провела переговори з потенційними інвесторами про продаж цих брендів, але угода затяглася через пандемію Covid-19.

Нагадаємо, компанію Rimac заснували в 2009 році. Натомість історія бренду Bugatti нараховує більш ніж 110 років, а свій сучасний вигляд компанія отримала у 1998 році, після її купівлі концерном Volkswagen.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні