США частково скасували перевірку на коронавірус

0
19
США частково скасували перевірку на коронавірус
США вирішили відмовитися від цієї практики, оскільки виявлення хворих тільки на підставі зовнішніх симптомів виявилося неефективним.

Інформує Кореспондент.

Обов'язкова перевірка здоров'я для пасажирів із країн епідемічного ризику скасована в американських аеропортах із 14 вересня. Про це в четвер, 17 вересня, повідомило видання АвиаНовости з посиланням на Центр із контролю і профілактики захворювань США.

Літаки з Китаю, Ірану, Шенгенської зони, Великобританії, Ірландії та Бразилії мали приземлятися в одному із 15 аеропортів, визначених для перевірки стану здоров'я пасажирів.

Однак у США вирішили відмовитися від цієї практики, оскільки виявлення хворих тільки на підставі зовнішніх симптомів виявилося неефективним.

Це пов'язано з тим, що вірус може передаватися від людей, які не мають симптомів хвороби, або від тих, у кого симптоми ще не з'явилися.

Нові заходи передбачають добровільне надання контактної інформації, можливий 14-денний карантин для осіб, що прилетіли із зони ризику, і тренування співробітників пунктів пункту пропуску через кордон для того, щоб вони могли виявляти хворих.

Також заходи включають розвиток мережі пунктів тестування на коронавірус спільно з іноземними партнерами авіакомпаній.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп анонсував масову вакцинацію від коронавірусу в США у жовтні 2020 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні