У Нідерландах найбільше заражень за увесь час епідепії

0
4
У Нідерландах найбільше заражень за увесь час епідепії
У Нідерландах добовий приріст хворих на коронавірус третій день поспіль - найвищий за увесь час епідемії.

Інформує Українська правда.

За останні 24 години в країні зареєстрували 1 753 нових хворих - після 1379 та 1542 у попередні два дні. Ці показники побили рекорди "першої хвилі" епідемії.

Міністерство охорони здоров’я зазначає, що спроможності тестування можуть виявитися недостатніми для того, щоб встигати за кількістю заражень у найближчі місяці.

Вже зараз у лабораторіях стаються затримки з опрацюванням аналізів у зв’язку з тим, що охочих здати тест дуже багато, не завжди із явними симптомами. У зв’язку з цим людей закликають звертатися за тестом лише за наявності серйозних симптомів.

Зараз Нідерланди встигають робити близько 30 тисяч тестів на день. До листопада їхню кількість хочуть збільшити до 55 тисяч, у грудні - до 70 тисяч та вийти на 85 тисяч тестів щодня у лютому 2021 року.

Загалом з початку епідемії в країні підтвердили 88 073 випадів коронавірусу.

Між серединою травня та кінцем липня кількість заражень суттєво знизилася, але у серпні почалося суттєве зростання, а 9 вересня показники вперше з квітня перевищили 1000 випадків за добу.

16 вересня Бельгія та Німеччина порадили своїм громадянам уникати подорожей до Амстердаму й Роттердаму, а після повернення звідти вимагатимуть 14-денну самоізоляцію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні