Що зробили з фонтаном в центрі Луцька

0
12
Що зробили з фонтаном в центрі Луцька
У Луцьку на Театральному майдані триває будівництво сухого фонтану на місці, де раніше було «корито». Наразі вже залили основу амфітеатру та провели комунікації.

Про те, на якому етапі перебуває будівництво, розповів у відео радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, передає Перший.

«Є залита основа амфітеатру, є технічне приміщення, з якого йдуть усі комунікації, залита повністю чаша фонтану, завершують третій останній шар гідроізоляції. Почали вкладання граніту», – розповів посадовець.

За його словами, у п’ятницю будуть облаштовувати каркасні решітки під форсунки фонтану. Також будуть звозити і встановлювати все технологічне обладнання.

«У понеділок будуть приступати до деталізації амфітеатру, до ювелірної роботи щодо амфітеатру. І будемо приступати до облаштування благоустрою навколо фонтану», – зазначив Поліщук.

Він наголосив на тому, що при будівництві стараються максимально дотримуватися технології.

«Краще здати в експлуатацію фонтан на 2-3 тижні пізніше, але щоб він потім десятками років працював без проблем, аніж поспішити, не дотриматися технологій і мати потім проблеми», – додав він.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні