--> Зеленський вимагає «показових посадок» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зеленський вимагає «показових посадок»

3
5
Зеленський вимагає «показових посадок»
Таку заяву глави держави оприлюднили після ситуації з депутатом-хабарником від “Слуги народу” Олександром Юрченком.

Президент наголосив, що кожен посадовець, міністр та депутат має запам’ятати, що за крадіжки та корупцію буде ув’язнення. Про це йдеться у телеграм-каналі Зеленського.

“Якщо вкрав – сядеш, якщо брав хабар – сядеш. Винятків із цього правила не може бути – для будь-якої особи в нашій державі. Бо нема більше “криш”, прикриття, адміністративних можливостей“,
– написав глава держави.

Зеленський висловив сподівання, що НАБУ, САП та Офіс генпрокурора дослухаються до суспільства і працюватимуть значно продуктивніше.

“А тому – більше правоохоронної конкретики. Більше показових “посадок”. Просто сьогодні. Бо час на справедливість дуже швидко спливає“, – закликав Зеленський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шукають кішку чорну і темній кімнаті. Подивіться в декларації держ чиновників і подивіться на їхні статки на тещі дружині матері і не треба шукати !!!!ІЗа державну з/плату так не набудуєшся і квартир не накупишся!!!Що тут не ясно?!
Відповісти
пропоную показово посадити всіх шістьох президентів разом з премєрами
Відповісти
Аааааа! Ржу! Більше немає криш!))))) Чюствується, шо кварталовець)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні