--> Підозрюваний в організації вбивства Гандзюк визнав провину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Підозрюваний в організації вбивства Гандзюк визнав провину

0
3
Підозрюваний в організації вбивства Гандзюк визнав  провину
Підозрюваний в організації вбивства Херсонської активістки Катерини Гандзюк Ігор Павловський визнав свою провину. Він попросив суд затвердити угоду про визнання провини. Це сталося під час засідання Приморського районного суду Одеси, інформує 112.ua.

"Угоду я підписав добровільно, готовий виконувати всі умови та свідчити", - сказав Ігор Павловський.

Також відомо, що Павловського звинувачують у приховуванні злочину. Однак якщо його угоду із судом затвердять, то він може отримати більш м'яке покарання.

31 липня 2018 року активістку з Херсона Катерину Гандзюк облили сірчаною кислотою, через три місяці від отриманих опіків вона померла. 7 травня 2019 року Генпрокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо п'ятьох фігурантів справи про вбивство активістки: Микити Грабчука, Володимира Васяновича, В'ячеслава Вишневського, Сергія Торбина та Віктора Горбунова. 6 червня суд оголосив їм вироки.

Також у справі про вбивство Гандзюк проходять раніше судимий громадянин Олексій Левін, голова Херсонської облради Владислав Мангер і колишній помічник народного депутата Миколи Паламарчука Ігор Павловський, який 20 січня був затриманий співробітниками СБУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні