Скільки справ за 8 місяців розглянула Поліська митниця

0
3
Скільки справ за 8 місяців розглянула Поліська митниця
Посадові особи Поліської митниці Держмитслужби протягом січня-серпня цього року розглянули 297 справ про порушення митних правил. За результатами розгляду на правопорушників: у 275 справах наклали стягнень у вигляді штрафів на суму 13,4 мільйона гривень; стягнули штрафів на суму 721 тисяча гривень; уклали 18 мирових угод, з яких 13 виконані; у 4 справах провадження припинили.

Про це повідомляє Поліська митниця Держмитслужби.

На розгляд до Рівненського міського суду у січні-серпні 2020 року направили 189 справ про порушення митних правил на суму 63,2 мільйона гривень.

Рівненським міським судом винесено 130 постанов про накладення адміністративних стягнень, зокрема застосовано конфіскацій на суму 38 млн.грн.; накладено штрафів на суму 41,9 млн. гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні