Волинянка сьомий рік бореться із раком: необхідна допомога на лікування

0
17
Волинянка сьомий рік бореться із раком: необхідна допомога на лікування
Нагадаємо! У Міністерстві охорони здоров’я онкохворій волинянці Тетяні Куценко повідомили, що держава не буде закуповувати препарат «Ібранс», завдяки якому у жінки є успіхи у боротьбі з раком. Тож їй залишається сподіватися лише на допомогу небайдужих людей.

Сьогодні розпочинаю вже 25 курс цього препарату, але моя проблема залишається незмінною, на жаль 4 стадія раку молочної залози з метастазами в печінку і легені, можна жити бачити своїх дітей, радіти кожному новому дню, але ...Pfeizer поки не може зробити ліки дешевими, ціна 40000 грн на місяць, а держава їх не може закупляти всім.Чому є ліки, які допомагають і немає їх закупівлі??? Коли щось зміниться - не знаю, а поки вся надія на людей і Бога!


Приватбанк 5168 7574 0887 1814 або 5168 7551 0664 1083 «Ібранс» приймати пожиттєво.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні