--> Судитимуть грабіжника, який попросив у волинянки води, а в хаті зірвав із шиї ланцюжок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Судитимуть грабіжника, який попросив у волинянки води, а в хаті зірвав із шиї ланцюжок

0
8
Судитимуть грабіжника, який попросив у волинянки води, а в хаті зірвав із шиї ланцюжок
Ковельська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 45-річним волинянином грабежу, поєднаного із проникненням у житло (ч.3 ст. 186 КК України). Про це повідомляє Волинь.ком.

Слідство вважає, що удень 23 липня 2020 року одинадцять разів до цього судимий нетверезий чоловік прийшов до будинку на вулиці Стуса у Ковелі й, попросивши у господині напитися, зайшов за нею в оселю, де, погрожуючи жінці насильством, зірвав із її шиї золоту прикрасу. Зловмисник уже був одинадцять разів судимий.

Невдовзі обвинувачений у вчинення цього злочину чоловік, який нині перебуває під вартою, постане перед судом.

Довідково: санкцією ч.3 ст. 186 КК України за грабіж, поєднаний із проникненням у житло, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні