--> Заправка під Луцьком ледь не вибухнула | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Заправка під Луцьком ледь не вибухнула

2
-12
Заправка під Луцьком ледь не вибухнула
У Струмівці під час наповнення газом розгерметизувався балон автомобіля.

Про це повідомляє Конкурент.

15 вересня в селі Струмівка Луцького району під час наповненні газобалонного обладнання легкового автомобіля сталася розгерметизація балону. У результаті цього виникала загроза вибуху автівки на території автозаправної станції.

На місце події прибули рятувальники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини, які забезпечили пожежну безпеку під час розгерметизації ГБО та відбуксирували автомобіль із території заправки на безпечну відстань.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А нафіга така яскрава фотка ? Ну дав тріщину балон, ну витік газ. Типу бензин чи соляра - ніразу негорючі. Скільки бачив на заправках, як з-під машин при заправці до повного починало виливатись пальне. І ніхто при цьому дописи в газету не строчить. Єдине, на чому газета мала б акцентувати увагу - строк експлуатації автомобільного газового балона - 10 років. Далі - заміна на новий. На це потрібно зважати любителям здешевити, котрі беруть собі уживані балони з-за кордону. Там то їх зняли, бо термін експлуатації завершився.
Відповісти
Не можна бути такими інтригантами! Доречний заголовок для вашої писанини "Заправщик під Луцьком ледь не всрався"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні