Папа Римський розгляне можливість візиту у Білорусь

0
8
Папа Римський розгляне можливість візиту у Білорусь
Папа Римський Франциск може розглянути можливість відвідування Білорусі. Про це завив держсекретар Ватикану, кардинал П'єтро Паролін, повідомляє сайт білоруської католицької церкви Catholic.by.

"Білорусь завжди виявляла велику цікавість до візиту Папи. Я думаю, що це один з візитів, який Папа розгляне", - сказав Паролін.

Разом з тим, він додав, що ці плани не уточнюються, оскільки зараз пандемія коронавірусу "заблокувала все", невідомо, на який термін.

Святий Престол занепокоївся справою білоруського архієпископа Тадеуша Кондрусевича, якому 31 серпня відмовили у в'їзді в Білорусь і чий паспорт був визнаний недійсним.

27 серпня Кондрусевич засудив насильство з боку силовиків по відношенню до мирних громадян Білорусі.

Святий Престол наполягає на тому, щоб єпископ міг повернутися в свою єпархію і продовжувати вести свою паству.

Глава МЗС Білорусі Володимир Макей заявив, що його країна має намір поглиблювати відносини з Ватиканом. А нещодавно влада Білорусі відновили запрошення Папі Римському Франциску приїхати в Білорусь, яке була зроблене в 2016 році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні