Медики заявили про шкоду від постійного носіння захисних масок у школах і дитсадках

0
-20
Медики заявили про шкоду від постійного носіння захисних масок у школах і дитсадках
Оскільки у дітей можуть виникнути проблеми з диханням, у Китаї студентам, школярам і вихованцям дитячих садків дозволили не носити захисні маски під час занять. Про це пише місцеве видання Global Times.

За пропозицією Національної комісії охорони здоров'я дітям і підліткам більше не потрібно постійно носити маски у навчальних закладах вже з цього осіннього семестру.

Таким чином учні будуть проводити більшу частину дня без масок. За словами одного з вчителів середньої школи в Шанхаї, учні не зобов'язані носити маски в класі, але повинні носити їх із собою про всяк випадок. При цьому в початковій школі маски рідко бувають обов'язковими.

Також повідомляється, що в дитячих садах дітям дозволено перебувати без масок, але при цьому всі співробітники навчальних закладів повинні постійно носити захисні маски, щоб не наражати на небезпеку дітей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-20

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні