МВФ найбільше цікавить Приватбанк і Суркіси

0
-2
МВФ найбільше цікавить Приватбанк і Суркіси
Про це повідомив міністр фінансів Сергій Марченко.

«Якщо говорити про структурні маяки, то вони майже виконані. Місія мала приїхати в серпні, по різним причинам вони зробили паузу, хочуть подивитися, як буде розвиватися ситуація в Україні», - пояснив міністр Економічній Правді.


Марченко також розповів, що 8 вересня спілкувався із представниками
МВФ, де обговорював проєкт держбюджету на 2021 рік і зазначив, що
затвердження бюджету не є умовою МВФ.


Окремо він назвав пріоритетні події в Україні, за якими стежить МВФ. «Питання, які їх (МВФ. - ЕП) цікавлять, в порядку пріоритетності. №1 – ситуація навколо Приватбанку і Суркісів. №2 – ситуація з обмеженням зарплат для членів наглядових рад та правління. №3 – зареєстровані в Раді законопроєкти, які паплюжать систему корпоративного управління. Вони переживають, особливо щодо цієї агонії проти іноземців. №4 – САП і НАБУ. Ситуацію з антикорупційними органами треба терміново вирішувати. Були також питання по ковідівському фонду», - пояснив Марченко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні