--> Полісмени врятували чоловіка, який знепритомнів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Полісмени врятували чоловіка, який знепритомнів

0
0
Полісмени врятували чоловіка, який знепритомнів
Патрульні надали домедичну допомогу чоловіку, який втратив свідомість неподалік стаціонарного поста. Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Пише Під прицілом.

В суботу, під час несення служби на стаціонарному посту "Цумань", що на автодорозі Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, 127 км + 700 метрів, патрульним повідомили, що в напрямку міста Луцьк, на узбіччі дороги, лежить літній чоловік без ознак свідомості.

Поліцейські Сергій Ковальчук, Сергій Воробей та Ілля Копитюк одразу прибули на місце, почали надавати домедичну допомогу та привели чоловіка до тями.

На місце події також оперативно викликали працівників екстреної медичної допомоги, яка шпиталізувала чоловіка, аби надати подальшу медичну допомогу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні