Лучанин влаштував звалище будівельних відходів посеред міста. ФОТО

0
-3
Лучанин влаштував звалище будівельних відходів посеред міста. ФОТО
Величезне звалище будівельних відходів на території загального користування влаштував житель будинку № 4 по вулиці Кривий Вал.

Інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста було виявлено та зафіксовано факт складування будівельного сміття (бій цегли, пісок, дошки, щебінь та ін.) за межами будівельного майданчика у невизначеному для цього місці під час проведення будівельних робіт у своєму помешкані, повідомляє Департамент Муніципальної Варти на власній сторінці у фейсбуці.

По даному факту, інспектором було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.152 КУпАП та видано припис згідно п.п. 2.5.5.1.3 Правил благоустрою міста Луцька, з вимогою вивезти будівельне сміття у відведене місце та привести територію за межами будмайданчика у належний стан.

Порушнику загрожує штраф від 340 до 1360 грн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні