У "Волинській Голландії" туристам покажуть найбільше поле лілій в Україні

0
-1
У "Волинській Голландії" туристам покажуть найбільше поле лілій в Україні
На території "Волинської Голландії" – полях поблизу траси Луцьк – Ковель біля села Свидники Волинської області – 18-20 вересня відбудеться свято квітів.

Про це повідомляється на сторінці заходу в фейсбуці.

"Найочікуваніша подія осені для шанувальників квітів. На вас чекають найбільше поле лілій в Україні (загалом 95 сортів)… і поле хризантем, різнобарв’я майорів, айстр, гладіолусів, декоративних гарбузів та багато інших квітів", – йдеться в повідомленні.

Триватиме свято квітів упродовж трьох днів – з 18 до 20 вересня на 36-му кілометрі траси Луцьк – Ковель.

Організатори обіцяють тематичні осінні фотозони, а також гастрозону з гарбузовими смаколиками, кукурудзою на грилі, пловом, бограчем, шашликом, крафтовим пивом, кавою, глінтвейном та медовими ласощами.

Дійство відбудеться на полях, де навесні проводиться фестиваль тюльпанів "Волинська Голландія". Однак цьогоріч через карантин у зв’язку з пандемією коронавірусу цей захід не відбувся.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні