--> Грибника вкусила гадюка. Чоловік у реанімації | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Грибника вкусила гадюка. Чоловік у реанімації

0
-9
Грибника вкусила гадюка. Чоловік у реанімації
Неприємний інцидент трапився 13 вересня в с. Словечно, Овруцького району. Через укус гадюки до реанімаційного відділення центральної районної лікарні потрапив місцевий мешканець, 1993 року народження.
Як з'ясувалося, чоловіка укусила змія за руку під час збирання грибів у лісі. Наразі стан його здоров'я задовільний, інформує 20 хвилин.

Цьогоріч це вже п'ятий прикрий випадок, що трапився на Житомирщині. Тому, щоб попередити нещастя, потрібно бути вкрай обережними вирушаючи у ліс чи на природу. Варто взувати чоботи або ж високі закриті черевики. Бути особливо уважним в густій траві або чагарнику. Коли ж уникнути лиха не вдалося, якомога швидше зверніться за медичною допомогою. А ще пам'ятайте, що гадюка, як правило, сама не нападає: кусає у випадку самозахисту, коли людина несподівано наступає, хапає рукою разом з травою тощо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні