Американська волонтерка привітала ліцеїстів з Рожища

0
-2
Американська волонтерка привітала ліцеїстів з Рожища
Волонтер Корпусу Миру, Джесіка Хардінг, передала вітання шкільномк колективу Рожищенського ліцею №4 зі спекотного Техасу, США. У відеозверненні американка привітала учнів, вчилелів та весь шкільний персонал з новим навчальним роком, інформує Волинь.

«Привіт! Вітаю з новим навчальним роком. Знаю, що 2020 видався для всіх зовсім не таким як ми очікували. Але я впевнена, що цей рік буде чудовим для учнів, вчителів та всього шкільного персоналу. Буде багато веселощів та навчання. Принаймні, я так уявляю цей навчальний рік...Я думаю про вас щодня: про нашу школу та громаду. Я дуже хочу повернутись до вас. Проте поки що ми всі намагатимемось зробити все можливе для того, щоб цей рік був особливим для тих, кого ми любимо. Бажаю удачі! Повірте мені, все буде добре! Я надіюсь, що незабаром знову побачимось. Сумую за вами! Папа», – сказала Джесіка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні