Луцький депутат задекларував майно

1
-6
Луцький депутат задекларував майно
Іноземна валюта, 5 земельних ділянок, авто за півмільйона: луцький депутат задекларував майно.

Депутат Луцької міської ради, екс-ляшківець, а нині позафракційний, Аркадій Соломатін отримав майже півмільйона гривень від заняття підприємницькою діяльністю. Про це повідомляє Волинь.юа.

Задекларував депутат земельну ділянку у курортному районі Волині, в селі Пульмо, 1200 метрів квадратних. Також - землю у Кульчині площею 1025 метри квадратних, дві ділянки у селі Липляни - по 500 метрів квадратних і в Луцьку ділянка площею 980 метри квадратних.

У власності Соломатіна - дві квартири, одна з них - незавершене будівництво. Їздить депутат на автомобілі марки Ауді 2015 року вартістю 550 000 гривень.

Дохід депутата від занятття підприємницькою діяльністю складає 454 484 гривень, а також пенсія - 52 457 гривень, у період роботи у КП "АвтоПаркСервіс" Соломатін отримав 55 412 гривень.

Зберігає готівкою пан Аркадій 5 200 доларів, 3 900 євро та 61 000 гривень.

Слід зазначити, що Аркадій Соломатін йшов у депутати до Луцької міської ради від політичної партії "Радикальна партія Олега Ляшка".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото поки в нас будуть такі "підприємливі" дупутати -будуть торгувати землею, законами, державою!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні