День народження мого міста і моє народження, як кандидата в мери Луцька, - Роман Бондарук. ФОТО. ВІДЕО

14
-25
День народження мого міста і моє народження, як кандидата в мери Луцька, - Роман Бондарук. ФОТО. ВІДЕО
​Роман Бондарук успішно пройшов етапи погодження, в тому числі спецперевірку, відтак офіційно визначений кандидатом від партії "Слуга Народу" на посаду Луцького міського голови.

Про це повідомив у соцмережах голова Волинського обласного осередку партії Валерій Стернійчук.

​"Сьогодні в моєму житті дві визначні події: День народження мого міста і моє народження як кандидата в мери Луцька, - каже Роман Бондарук у відеопривітанні, яке розмістив на сторінці у Фейсбук.

​Луцьк - це затишне місто, з неймовірно красивими вулицями, історією і працьовитими людьми. Сюди хочеться повертатись, тут хочеться залишатися назавжди і будувати в ньому наш спільний ідеальний дім, - йдеться у натхненному ролику.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-25

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми дуже "раді"І ой,які ми будемо "щасливі",якщо цей пан стане головою міста.Капець!!!!!
Відповісти
"Мєчтать нє врєдно"!
Відповісти
Знаючи, Ромцю, тебе твій управлінський досвід, твій IQ ,твою кредитну історію , твоє минуле і твою сценарну участь у виборах - ти маєш лиш один шанс виглядати більш-менш пристойно - якщо маєш совість, честь і залишки моралі - привселюдно покайся і йди собі на всі чотири сторони ! Не дратуй людей !
Відповісти
Тільки не цей "пан" до сусідів не вітається, зверхній, наглуватий. Хтоне навів порядку в сімї той в місті теж бардак наробить. Живе з коханкою. О ні ні!
Відповісти
Поясніть тому зеленому йолупу що "мерів" і "мерій" в Україні не існує, як і "губерній" з "губєрнаторамі"..
Хай на Кацапії з такими заявками цей "новороджний" балотується
Відповісти
Людина такої низької регламентації, з відсутністю елементарної культури лізе на таку посаду!? Поблизу входу в парк є закинутий туалет. Нехай бере в оренду і покаже, на що здатний. Ніхто себе в Луцьку більше не зганьбив, як Роман. І в мери? Я як прочитала таку звістку... Бл-я-я-ядь! Німа сцена... Занавіс...
Відповісти
що, ромцю, бюджет попиляти захотілось ?
Відповісти
щє Авраменка на мера взяли би)))))
Відповісти
Цей статевий "гігант" проїбе місто за півроку. Боже , сохрани.
Відповісти
То шо той кандідат має нульові шанси - то Зелені і самі добре знають ! То ж зроблено спеціально ! У тому політичному, наперед запрогнозованому пасьянсі між Зеленими і Майбахом, він свідомо висунутий як завідомо програшний Поліщуку ! Шо Зелені, шо Майбах підкилимно розводять лучан. І суть то вся в тому, чи лучанам вистачить мудрості і мужності послати, шо одних, шо других на&єр ! Не ведіться лучани ! Ближче до виборів зупинимось на якійсь кандидатурі поза тими двома клоунами ! А про того ... навіть говорити не варто !
Відповісти
Зо всіх висунутих, якщо не перейматись партійної приналежністю, найвдалішою кандидатурою є Поліщук. Для прикладу, компартійно залежний Кривицький, попри численні недоліки, був в рази корисніший місту, аніж суперпатріотичний нашоукраїнець Шиба.
Відповісти
Ага, палкін у своя маріонетки на майонтку потрібна..
Відповісти
Гей лучани ! Прибережіть трохи епітетів для інших кандидатів ! Там тоже звйозди будуть пробувати завоювати престол ! Ше ж Козюра мовчить, напевно крадену бруківку закопує, та пані з нагвацяними варгами на підході, та ше таке вистрілить, шо нам і не снилось !
Відповісти
Роман - це рідкісний екземпляр природи, який зосередив у собі все найгірше: рейдер, брехун, зазнайка, аферист, самозванець, боржник банків, брутальний, зухвалий... Всього не перерахуєш. А тепер судіть про партію "Слуг", яка порекомендувала цього шкідника на посаду голови міста. І чого після цього варті ці "слуги".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні