Любешівського тpенеpа відзначили

0
0
Любешівського тpенеpа відзначили
Сьогодні, напередодні Дня фізичної культури і спорту, секретар Любешівської селищної ради Володимир Сергійчук вручив грамоту Волинської обласної державної адміністрації Мгеру Маргаряну - тренеру з вільної боротьби ЗЗСО «Залізницький ліцей ім Івана Пасевича».

Про це йдеться у дописі Волинь.юа.

Мгер Маргарян бере активну участь у Всеукраїнських та обласних чемпіонатах з вільної боротьби. Неодноразово його вихованці займали призові місця на престижних конкурсах.

«Радує, що в нашій громаді зростає популярність до різних видів спорту, в тому числі з вільної боротьби» - зазначив Володимир Михайлович та подякував тренеру за примноження спортивних традицій Любешівщини і гідне представлення нашої громади на спортивних аренах різного рівня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні