У Нью-Йорку померлих тестуватимуть на коронавірус

1
-4
У Нью-Йорку померлих тестуватимуть на коронавірус
Влада американського штату Нью-Йорк ухвалила рішення тестувати на коронавірус та звичайний грип і померлих, якщо їхня смерть була пов’язана з непідтвержденим респіраторним захворюванням. Тестувати будуть померлих у лікарнях пацієнтів, а також тіла, що перебувають у похоронних розпорядників або медекспертів.

Про це у п’ятницю, 11 вересня, повідомляє The New York Times.

“Такі правила забезпечать нам максимально точні дані про смертність, оскільки ми продовжуємо боротися з COVID-19 під час підготовки до сезону грипу”, – заявив уповноважений з питань охорони здоров’я штату доктор Говард Цукер.

Зазначається, що в осінній період такі симптоми, як кашель, жар і озноб, самі собою не допоможуть відрізнити COVID-19 від схожих випадків грипу. Це означає, що регулярне тестування на обидва віруси стає дуже важливим.

Результати цих тестів можуть допомогти працівникам охорони здоров’я відстежити поширеність обох видів інфекцій, а також вказати, чи слід попереджати близьких родичів померлого про те, що їм, можливо, знадобиться пройти карантин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в той же час «за палицеве майбутнє» проводить збіговисько в Луцькому замку без дотримання дистанції та без масок. Тобто: або ковід - вигадка, або нехай потерпілі від дій влади з приводу карантину (оштрафовані за відсутність масок, власники закритих владою підприємств через карантин і т.д.) вимагають в суді скасування неправомірних дій «влади» з виплатою компенсацій. Доказової бази - хоч греблю гати на фотках «вол.новин». Чому поліція і муніципали, що так завзято боряться з пересічними громадянами, є безхребетними слизняками коли справа стосується порушень з боку владців?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні