--> На Волині заготівля деревини зменшилася на 20% | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині заготівля деревини зменшилася на 20%

0
-1
На Волині заготівля деревини зменшилася на 20%
Плановий об’єм заготівлі деревини на 2020 рік становить 986,3 тис. м3, що на 248,6 тис. м3 (20%) менше від фактичного об’єму заготівлі 2019 року. Про це повідомив перший заступник начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Руслан Войцеховський, пише agronews.ua.

Зменшення заготівлі деревини потягнуло за собою зниження показників обсягів реалізації продукції. Так, за 8 місяців 2020 року підприємствами галузі було реалізовано лісопродукції на суму 624 млн 865 тис. грн.

У 2020 році державними лісгоспами Волині на електронні торги загалом було виставлено 450,6 тис. кбм лісопродукції, суб’єктами господарської діяльності придбано 273,1 тис. кбм, або 61%.

Ситуація із реалізацією деревини непроста тому, що криза торкнулася не лише державних лісгоспів, труднощі переживають і приватні деревообробники.

Одночасно це стало стимулом до нарощення обсягів власної переробки. Сьогодні в державних лісопильних цехах Волині працює 560 робітників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні