--> Більше половини країн світу пом'якшили обмеження на поїздки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Більше половини країн світу пом'якшили обмеження на поїздки

0
-1
Більше половини країн світу пом'якшили обмеження на поїздки
Більш ніж половина країн світу послабили обмеження на поїздки, які були введені у зв'язку з пандемією коронавірусу. Водночас багато країн вкрай обережні у відношенні ослаблення карантину. Про це повідомляє Всесвітня туристична організація ОНН (UNWTO).

Пише РБК.

Як повідомляється, 115 країн світу, а це 53%, послабили обмеження на поїздки. Таким чином, зараз стало на 28 напрямів більше, ніж було 19 липня.

"Напрями, в яких були скасовані обмеження, як правило, мають високий або дуже високий рівень санітарно-гігієнічної інфраструктури, а також порівняно низькі показники COVID-19", - повідомляє організація.

Також в UNWTO відзначають, що 64% туристичних напрямків, де ще діють обмеження на поїздки, досить сильно залежать від повітряного авіасполучення: 70% іноземних туристів прибувають туди на літаках.

Крім того, межі 93 країн (43% від загального числа), як і раніше повністю закриті для туристів. З них 27 напрямків закриті на строк не менше 30 тижнів.

Нагадаємо, вже 48 країн світу відкрили кордони для громадян України.

Крім того, з 1 вересня почали діяти нові правила виїзду з України в Білорусь.
Теги: Євросоюз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні