Боротьба з незаконним будівництвом споруд біля озера Світязь

1
-3
 Боротьба з незаконним будівництвом споруд біля озера Світязь
У райдержадміністрації відбулась чергова нарада з питання легалізації об’єктів незаконно розміщених тимчасових споруд на прибережній смузі озера Світязь.

Повідомляє IA Шацький край.

2 вересня 2020 року заступник голови райдержадміністрації Володимир Самусєв провів чергову нараду з питання легалізації об’єктів незаконно розміщених тимчасових споруд на прибережній смузі озера Світязь.

Участь у нараді взяли: Ольга Романська – начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури райдержадміністрації; Віталій Юрчук – начальник міжрайонного управління у Любомльському та Шацькому районах ГУ Держгеокадастру у Волинській області; Микола Цвид – Світязький сільський голова; Олексій Радчук – юрист Шацького національного природного парку.

Керівник райдержадміністрації Володимир Самусєв наголосив, що на даному етапі продовжується вирішення проблемного питання, яке можливе тільки шляхом включення даної території до меж населеного пункту в ході розроблення генерального плану села Світязь.

Архітектор району Ольга Романська повідомила, що тимчасові споруди для провадження підприємницької діяльності повинні розташовуватись у відповідності до паспортів прив’язки, які у свою чергу подаються згідно комплексної схеми району. Також вона зазначила, що основна технічна робота зроблена.

Заслухавши інформації та пропозиції Миколи Цвида, Віталія Юрчука учасники наради обговорили низку питань стосовно розробки генерального плану села Світязь.

За результатами наради вирішили зустрітися з представниками проектної організації по розробці генерального плану населеного пункту Світязь з приводу дотримання договірних зобов’язань щодо термінів по виготовленню генерального плану села Світязь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який план села?ці обєкти розташовані в прибережній смузі безпосередньо на березі.це перечить законодавству.люди що ви чудите?схаменіться.як природа так і нащадки вам цього не пробачать
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні