Міністр охорони здоров’я анонсував зустріч з мерами обласних міст

0
0
Міністр охорони здоров’я анонсував зустріч з мерами обласних міст
Міністр охорони здоров’я Максим Степанов планує у понеділок провести зустріч із мерами обласних міст та обговорити питання невиконання містами протиепідемічних заходів. Про це він заявив під час брифінгу.

Повідомляє УНН.

“Я ініціював як міністр охорони здоров’я проведення зустрічі з мерами обласних центрів, з деякими переговорив вже по телефону. В понеділок хочу провести селектор, розраховую на відверту розмову, тому що невиконання та легковажне ставлення до всіх епідемічних заходів воно у перспективі несе дуже великі загрози і цілому для України, для життя і здоров’я українців”, — сказав Степанов.

“Дуже розраховую, що під час такого діалогу з мерами міст ми знайдемо те порозуміння і я в який спосіб треба виконувати ці протиепідемічні заходи заради перемоги над COVID-19 і заради зупинки цієї хвороби”, — зазначив він.

Нагадаємо, у зв’язку з внесенням Харкова до “червоної” зони через зростання рівня захворюваності на коронавірусну хворобу, зупиняти метрополітен і наземний громадський транспорт у місті не будуть.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні