Волиньрада стала на захист традиційних сімейних цінностей

0
3
Волиньрада стала на захист традиційних сімейних цінностей
Волинська обласна рада підтримала проєкт рішення «Про звернення до Верховної Ради України, Президента України, Кабінету міністрів України щодо неприпустимості впровадження гендерної ідеології в законодавство України та необхідності захисту традиційних сімейних цінностей і розвитку інституту сім’ї».

Про це стало відомо 10 вересня під час сесії облради, – передає ВолиньUA.

«У Верховній Раді України зареєстровано проєкт Закону № 3316 від 09.04.2020 року «Про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо протидії злочинам на ґрунті ненависті за ознаками сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності)».

У цьому документі, зокрема, пропонується доповнити Кримінальний кодекс України новою статтею 1611, яка передбачає кримінальну відповідальність за публічне висловлення свого ставлення до гендерної ідеології та пропаганди ЛГБТ.

В сучасних геополітичних умовах питання захисту традиційних сімейних цінностей та інституту сім’ї стає актуальною проблемою нашої національної безпеки.

Вважаємо, що в Україні на державному рівні має бути розроблений і запроваджений комплекс заходів, спрямованих на підтримку традиційних українських цінностей і розвиток інституту сім’ї та інших суспільних інституцій, які підкреслюють і пропагують ідентичність українців та самобутність українського світогляду, культури, мови, традицій, сім’ї та родини.

З огляду на викладене, вимагаємо відхилити вказаний законопроєкт як поспішний, антиконституційний та дискримінаційний», – йдеться у тексті зверенення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні