--> На "Ягодині" затримали фуру з одягом з секонд хенду. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На "Ягодині" затримали фуру з одягом з секонд хенду. ФОТО

0
-1
На "Ягодині" затримали фуру з одягом з секонд хенду. ФОТО
25 серпня в зону митного контролю митного поста "Ягодин" Волинської митниці Держмитслужби з Республіки Польща заїхав вантажний автомобіль Volvo громадянина України.

Чоловік вказав в документах, що перевозить товар "вживаний одяг та взуття" вартістю 3 000 фунтів стерлінгів, повідомляє Волинська митниця Держмитслужби.

Під час повного митного огляду та перерахунку вантажних місць було встановлено, що товари, які переміщуються у вищевказаному транспортному засобі розміщені на 693 місцях.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Працівники Волинської митниці Держмитслужби склали протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вилучили до рішення суду, загальна вартість виявленого товару становить 1 676 870, 20 грн (Один мільйон шістсот сімдесят шість тисяч вісімсот сімдесят грн. 20 коп.).

Таким чином, водій фірми перевізника вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю вищеперелічених товарів, шляхом подання митному органу як підстави для переміщення даного товару документів, що містять неправдиві відомості щодо кількості вантажних місць, найменування та маркування товарів а також неправдиві відомості необхідні для визначення коду товару згідно УКТЗЕД та його митної вартості.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Працівники Волинської митниці Держмитслужби склали протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вилучили до рішення суду.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні