Шість кубів лісу було вилучено волинськими поліцейськими. ФОТО

0
-8
Шість кубів лісу було вилучено волинськими поліцейськими. ФОТО
Від 17 до 25 500 гривень штрафу або арешт на строк до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років загрожує чоловіку, який незаконно зрубав деревину та намагався її збути.

Про це повідомляють в поліції Волині.

14 колод сосни без відповідних документів виявив поліцейський офіцер Луківської громади під час обходу території населеного пункту у понеділок близько 18 години. Деревина перебувала на території домогосподарства місцевого приватного підприємця.

Аби встановити зловмисника, який вчинив злочин проти довкілля, він спільно з групою реагування патрульної поліції провели низку розшукових заходів. Правоохоронці ретельно оглянули територію, опитали свідків та встановили, що злодіяння вчинив 55-річний житель Любомльського району. Виявлені колоди поліцейські вилучили.

За цим фактом слідчі внесли відомості за ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка дерев або чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, перевезення, зберігання, збут незаконно зрубаних дерев або чагарників, що заподіяли істотну шкоду) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії, аби встановити походження деревини та всіх причетних до незаконної порубки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні