У Луцьку внесли зміни до бюджету

0
-1
У Луцьку внесли зміни до бюджету
Під час засідання дистанційної позачергової 92-ї сесії міської ради ухвалили рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2019 №68/3 «Про бюджет Луцької міської територіальної громади на 2020 рік» з врахуванням запропонованих змін.

Про це повідомляють в пресслужбі Луцької міськради.

Зокрема, у зв’язку із підняттям мінімальної заробітної плати з 1 вересня, передбачається направити освітнім закладам міста надану додаткову освітню субвенцію в сумі 7,155 мільйона гривень.

Ще субвенцію в сумі 2,896 мільйона гривень спрямують на придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання дітей, забезпеченням житлом дітей-сиріт.

Відповідно до депутатських звернень, планується виділити кошти депутатського фонду в сумі 148 778 грн.

Окрім того, управлінню освіти на виготовлення ПКД для встановлення пожежної сигналізації у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 5, навчально-виховному комплексі “Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 7 — природничий ліцей”, та загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2 буде виділено 28 350 грн, ще 10 800 — у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 16. Також 300 тис. грн буде виділено на ремонт приміщення загальноосвітньої школи № 19.

Під час розгляду проекту рішення, до нього було внесено запропоновані депутатами зміни. Зокрема, радник міського голови Ігор Поліщук запропонував виділити додаткові 60 тис. грн для придбання обладнання федерації художньої гімнастики міста Луцька, що базуватиметься у ДЮСШ № 3.

Ще 50 тис. грн запропонували передбачити департаменту сім’ї, молоді та спорту на здійснення ремонту спортивних полів з штучним покриттям.

Ігор Поліщук також зазначив, що внаслідок епідемії COVID-19 у скрутному фінансовому становищі опинились безліч спортивних федерацій Луцька, а їх спонсори не можуть забезпечити необхідне фінансування. Відтак, ще 150 тис. грн пропонувалось виділити на підтримку луцьких спортивних федерацій до кінця 2020 року.

Окрім того,Павло Данильчук запропонував виділити 100 тисяч гривень департаменту сім’ї, молоді та спорту на підтримку футбольного клубу «Волинь АТО»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні