Нафтогаз показав українцям нові тарифи на газ

1
5
Нафтогаз показав українцям нові тарифи на газ
Група "Нафтогаз" пропонує для бізнесу тарифи "Річний", "Квартальний" і "Місячний", розроблені з урахуванням тарифного клієнта.

Про це повідомляє департамент інтегрованих комунікацій НАК "Нафтогаз України", - передає Хвиля.

Так, зокрема, тариф "Річний" найкраще підходить для газопостачальних компаній (газсбит): врахування середнього профілю по п'ять років, прив'язка до щоденних котирувань газового хаба NCG, різні умови оплати (передоплата, післяплата, подекадної оплата).

З вересня 2020 року тариф "Квартальний" буде доступний на четвертий квартал 2020 року і на перший квартал 2021 року лотами до 150 тис. Куб. м в рамках торгів на Українській енергетичній біржі (УЕБ).

Ціна газу фіксується в момент укладання угоди на біржі і буде незмінною весь квартал, а газ буде поставлятися рівними частинами протягом кварталу.

Тариф "Місячний" доступний у вигляді лоту до 50 тис. Куб. м в УЕБ, за фіксованою ціною протягом місяця.

Замовити газ, в рамках тарифу "Місячний", можна з поставкою в поточному місяці, на місяць вперед і на два місяці вперед.

Крім того, для побутових споживачів доступні два тарифи - "Місячний" і "Річний", відзначають в компанії.

За умовами "Місячного" тарифу, ціна газу змінюється щомісяця, залежно від коливань ціни на ринку. Оплата за спожитий газ відбувається в наступному місяці після поставки.

За умовами "Річного тарифу", ціна і розрахунковий обсяг споживання газу фіксується при укладенні договору.

Споживач щомісячно сплачує фіксовану суму за газ протягом року, а в разі, якщо використовує менше запланованого обсягу газу, в кінці року зекономлена сума повернеться на його рахунок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І де Ваші тарифи..?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні