За серпень у Луцьку зафіксували 8 витоків газу

0
0
За серпень у Луцьку зафіксували 8 витоків газу
Про це під час оперативної наради повідомила директор департаменту “Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку” Лариса Карп’як.

Вона зазначила, що лучан у їх телефонних зверненнях найбільше цікавили питання благоустрою прибудинкових територій, комунального господарства, зовнішнього освітлення, вивезення сміття, видачі різноманітних довідок та багато іншого.

Зокрема, за телефонними дзвінками було передано у ПраТ “Волиньобленерго” 112 звернень, ТОВ “Волиньліфт” 23 звернення, ПраТ “Укртелеком” – 11 звернень. За серпень вдалось полагодити 11 ліфтів, ще 43 чекають на ремонт. Ремонтні роботи відбуваються за рахунок співфінансування з міського бюджету 70 на 30.

У ПраТ “Волиньгаз” було передано 8 звернень у зв’язку із витоками газу, які було оперативно ліквідовано.

КП “Луцькводоканал” на виконання отримало 260 звернень.

На виконання ДКП “Луцьктепло” було передано 115 звернень. Працівниками підприємства було проведено комплекс робіт із заміни та ремонту мереж гарячого водопостачання. 58 звернень передано на КП “Луцьксвітло”.

На КП “Луцькспецкомунтранс” було передано до виконання 45 звернень. Ще 44 звернення було передано головам ОСББ.

92 повідомлення стосувались роботи транспорту у місті Луцьку і були передані в управління транспорту та зв’язку. Найчастіше вони стосувались оголошення зупинок громадського транспорту та дотримання правил карантину. Окремо лучани просили про збільшення кількості тролейбусів на вулицях нашого міста.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні