Викладачку, яка на Рівненщині розстріляла свою сім’ю, взяли під варту

2
-1
Викладачку, яка на Рівненщині розстріляла свою сім’ю, взяли під варту

Рівненський районний суд на 60 діб взяв під варту викладачку Ірину Ігнатюк, яка вночі вбила чоловіка та намагалася застрелити доньку.


Хоч судове засідання про міру запобіжного заходу було заплановано на 16 годину, проте слухати справу по суті розпочали лише близько 18 години 7 вересня, – повідомляє Волиньпост.

Сторона обвинувачення наполягала на тому, що справа резонансна, тому слухання потрібно проводити у відкритому режимі.


Прокурор та адвокат центру надання правової допомоги Оксана Теперик зійшлися на думці про те, що судова зала мала, тому потрібно обмежити кількість преси. Адже на дворі пандемія коронавірусу.


Однак суддя Гнатущенко після годинної паузи постановила, що обрання запобіжного заходу розглядатимуть без журналістів. Пояснення – у підсудної є неповнолітня 13-річна донька, а розголошення даних може завдати рідним болю.


Через це пресу не пустили, дозволивши бути присутніми лише на фінальній ухвалі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такого болю як завдава сама мати своїй родині вже ніхто не завдасть. Віддалась роботі, учбовим творам та виданням книжок, захисту ученого звання - доцента, і недогледіла, як життя та любов пройшли повз неї, а на грунті цього всього розвинулась психоневрологічна хвороба.
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/posivnij-kalendar-na-serpen-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/zarplata-pracivnikiv-aparatu-sudu-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/prorotstvo/prorochestva-ob-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/goroskop-po-znakax-zodiaku-na-lipen-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/goroskop-po-znakax-zodiaku-na-listopad-2018-roku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні