--> У Ковелі мама віддала нирку дочці, а батько - синові. ФОТО 18+ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі мама віддала нирку дочці, а батько - синові. ФОТО 18+

0
-2
У Ковелі мама віддала нирку дочці, а батько - синові. ФОТО 18+
«Зелена зона» на Ковельщині дала можливість знову провести трансплантації нирок в Ковельського МТМО. Так, нещодавно наші фахівці провели одразу дві родинні трансплантації нирки.

Про це пише Волинь.

Довгоочікувану «нову» нирку отримали двоє волинян - 18-річна дівчина, яка народилася з вадою сечової системи та була змушена була отримувати сеанси гемодіалізу ( донором її нирки стала мама пацієнтки) та молодий 32-річний чоловік, що хворіє на запальне захворювання нирок (хронічний гломерулонефрит), та на гемодіалізі перебував вже 4,5 роки ( донором його «нової» нирки став батько). При чому вперше була проведена пересадка нирки від донора до рецепієнта з різними групами крові.

Наразі пацієнти гарно себе почувають та вже будують плани на майбутнє.
Обидві операції були успішно проведені бригадою наших досвідчених хірургів ( Голуб О.М., Павлусик А.М., Петрук І.А., а лікарі-анестезіологи (Приходько Т.В., Антонюк Р.М., подбали про безпечний анестезіологічний супровід під час трансплантацій, післяопераційний період та найближче повернення всіх пацієнтів до нового здорового життя.

Наразі пацієнти гарно себе почувають та вже будують плани на майбутнє.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні