--> На Львівщині дворічна дівчинка проковтнула 36 магнітних кульок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Львівщині дворічна дівчинка проковтнула 36 магнітних кульок

0
-1
На Львівщині дворічна дівчинка проковтнула 36 магнітних кульок
У Львові госпіталізували дворічну дівчинку з Дрогобицького району, яка проковтнула 36 магнітних кульок від конструктора.

Про це повідомила хірург львівської обласної дитячої лікарні “Охматдит” Оксана Горбач у коментарі ZAXID.NET.

Зазначається, що дев’ять кульок під дією магнітного поля утворили ланцюжок і потрапили в кишківник, а ще 27 утворили неправильне коло, тому не потрапили туди. У зв’язку з цим, дитину довелося терміново оперувати в суботу, 5 вересня.

Наразі відомо, що дівчинці 2 роки та 7 місяців, і вона третя дитина в сім’ї. Перші дев’ять кульок дівчинка проковтнула ще 4 вересня. Це бачили старші діти, але вони не повідомили батькам про інцидент. За словами лікарки, ймовірно, вони боялися, що батьки сваритимуть їх за погану пильність. Наступного дня дівчинка проковтнула ще 27 магнітних кульок і лише тоді, коли в неї почалася блювота, старші діти розповіли батькам про випадок напередодні.

Як повідомила Горбач, 27 кульок, які застрягли в шлунку хірурги дістали ендоскопічно, а ті дев’ять, які потрапили у кишківник, вийшли природним шляхом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні