--> Коли в Україну повернеться тепла та суха погода? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Коли в Україну повернеться тепла та суха погода?

0
-3
Коли в Україну повернеться тепла та суха погода?
Уже до середини цього тижня в Україні має встановитися суха погода – 9-10 вересня опадів не очікується. Температура повітря у четвер удень підвищиться на 3-5 градусів. Про це повідомляє УНН.


Так, за прогнозом синоптиків, завтра, 8 вересня, вночі та вранці в Україні, крім південної та східної частини, вдень у північно-східних, Черкаській та Полтавській областях дощ, місцями гроза. Температура вночі 8-14°, на півдні країни 15-20°; вдень 19-24°, у південних, східних та Дніпропетровській областях 25-30°.


У наступні дві доби, 9-10 вересня, – без опадів; температура вночі суттєво не зміниться, вдень 9 вересня 18-23°, у південних областях до 27°, 10 вересня в Україні підвищення денної температури на 3-5°.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні