Чи були на Волині смерті від вакцинації?

0
-13
Чи були на Волині смерті від вакцинації?
За період 2019-2020 років у Волинській області не було встановлено жодного причинно-наслідкового зв’язку між смертю чи інвалідизацією людини й застосуванням вакцини, туберкуліну.

Про це йдеться у відповіді на запит «Конкурента» від Волинського обласного центру громадського здоров’я.

Зазначено, що згідно з вимогами Порядку здійснення фармаконагляду, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 27.12.2006 р. No 898 (у редакції наказу Міністерства охорони здоров’я України від 26.09.2016 р. No 996) карти-повідомлення про несприятливі події після імунізації надсилаються до ДУ «Державний експертний центр МОЗ України» та регіональної групи оперативного реагування.

Жодних зв’язків між проведенням щеплення та серйозними порушеннями стану здоров’я чи навіть летальним випадком встановлено не було.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні