15-річний школяр з пістолетом пограбував АЗС в Ужгороді

0
3
15-річний школяр з пістолетом пограбував АЗС в Ужгороді
В Ужгороді на Закарпатті озброєний пістолетом нападник скоїв розбійний напад на АЗС.

Забравши з каси виручку в сумі 2,5 тис. грн, грабіжник утік. Його затримали за кілька годин. Ним виявився 15-річний місцевий мешканець, пишуть «Волинські Новини».

«У поліції отримали повідомлення про розбійний напад на АЗС на вул. Заньковецької в Ужгороді. Як розповіла поліцейським операторка автозаправки, до приміщення увірвався чоловік у масці, озброєний пістолетом, і наказав віддати йому гроші. Поліцейські встановили особу нічного розбійника. Ним виявився 15-річний житель Ужгорода. Затримали хлопця в Іршаві, де він гостював у своїх знайомих. У нього вилучили речовий доказ – пневматичний пістолет і частково гроші», – йдеться в повідомленні.

Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Зараз вирішують питання про оголошення йому підозри та обрання в суді запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчі також перевіряють затриманого на причетність до скоєння інших злочинів на території міста та області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні