Студент Волинської богословської академії переміг у всеукраїнському конкурсі

0
4
Студент Волинської богословської академії переміг у всеукраїнському конкурсі
Другокурсник Іван Михалюк зайняв перше місце в Національному конкурсі творчих робіт «Шлях становлення Православної церкви України», приуроченого до Дня незалежності.

Пише Волинь юа.

Студенти Волинської православної богословської академії Микола Кухарук, Руслан Левочко та Іван Михалюк взяли участь у Національному конкурсі творчих робіт «Шлях становлення Православної Церкви України», приуроченого до дня незалежності нашої держави.

Захід організовано Інститутом політико-правових та релігійних досліджень за підтримки Київської міської організації Національної спілки письменників України, Всеукраїнського товариства «Знання» України, Переяславсько-Вишневської єпархії Православної Церкви України та Фонду пам’яті Блаженнішого Митрополита Володимира.

Свої творчі ессе надіслали чимало учасників, проте, за результатами Національного конкурсу, перше місце визначено за Іваном Михалюком, студентом 2-го курсу ВПБА.

Ректор, професорсько-викладацька корпорація та студентство щиро вітає переможця!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні