--> У Ківерцях відзначили День підприємця: кого нагородили. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ківерцях відзначили День підприємця: кого нагородили. ФОТО

2
-3
У Ківерцях відзначили День підприємця: кого нагородили. ФОТО
Напередодні Дня підприємця у Ківерцях, в Будинку культури ім. М.П. Ковальова, вшанували бізнесменів громади.

Про це повідомляє Конкурент.

Подяку за якісну роботу, нові робочі місця та вчасне сплачення податків висловили ківерцівські чиновники. На святі для підприємців Ківерцівщини були не тільки нагороди, але і невелика розважальна програма та бенкет.

Нагородили, зокрема, підприємців Бориса Красковського, Віктора Дедюха та Ірину Юрчук.

За значний внесок та вагому участь у сприянні зайнятості населення службою зайнятості відзначено таких підприємців: Людмилу Романюк, Ігоря Бойка, Тетяну Демчук, Тетяну Гнатюк, Ігоря Лукашука, Олену Степанюк, Ніну Павлішину, Альону Хвиць.

Очільник громади нагородив приватних підприємців Почесними грамотами за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Ківерцівської об’єднаної територіальної громади та плідну співпрацю з місцевим самоврядним органом, серед яких Наталія Прокопчук, Оксана Рябчун, Любов Гетьманчук, Лариса Бондарєва, Павло Чайка та Михайло Мелех.

За значний внесок у розвиток громади та сприяння у зайнятості населення були визначені такі номінації: відзнаку «Жінка-підприємець року» було вручено Людмилі Ільчук. Номінантом «Роботодавець року» став ТзОВ «Волиньагропродукт» (керівник Володимир Маковецький). «Керівником року» визнано Анатолія Сокола (СФГ «Золота нива»). Визнання «Найдосвідченіший підприємець» отримав Ігор Дмитрук, а «Найкращим виробником м’ясних виробів» визнано Романа Мосійчука.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Найкращий підприємець - Людмила Романюк. Усі решта - це манна каша і смажена капуста.
Відповісти
Як жалюгідно це виглядає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні