Лучани проти обмеження кількості пасажирів у маршрутках

2
-1
Лучани проти обмеження кількості пасажирів у маршрутках
Відповідну петицію зареєстрували 2 вересня. Повідомляє IA Волинь онлайн.

«В умовах карантинних заходів щодо перевезення обмеженої кількості пасажирів в маршрутних транспортних засобах стало гостре питання вчасного доїзду людей до місця роботи, студентів та учнів до закладів навчання та їх повернення додому. Запроваджені заходи вплинули на кількісну спроможність перевезення пасажирів транспортом який працює на маршрутах перевезення. Для прикладу автобус марки «Богдан» в залежності від модифікації має 15-26 сидячих місць та 35-43 загальних місць для перевезення. Враховуючи масові нарікання лучан на незручності які набувають повсякденного забарвлення, інформацію наведену вище, приходимо до висновку що спроможність перевезень впала в рази і сягає близько 50 % яка за собою тягне транспортну проблему щодо доїзду лучан до місць призначень та їх повернення додому.

Звертаємося до представників влади міста та бізнесу в сфері транспортних перевезень в найкоротші терміни розглянути це питання та вирішити проблему яка набула загальноміського значення», – пише автор петиції Радім Романюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Типу лучани дотримуються обмеження пасажирів.
Відповісти
А шо Радім слабо піти порішати з ексколегами шоб маршрутчиків не нагібали? Чи вже знаєш що касу попросять бо сам такий був...?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні